E-Ticarette Ürün Çeşitliliği Sınırı Yok

Sanal dükkanlar olarak ifade edebileceğimiz e-ticaret siteleri stoklarını merkezi olarak tutabilmeleri sebebiyle geleneksel kanallardan daha fazla çeşitlilik sunabilmektedir.

Türkiye’de e-ticaret sitelerinde son dönemde gelişme göstermiş olsa ve fiziki mağazalardan daha fazla ürün çeşidine sahip olsalar da yurt dışındaki örneklerinin hala gerisindedir.

 

Devamını Oku →

E-Ticaret Sitesinin Sahibine Yararları Nelerdir?

E-ticaret siteleri dünya genelinde milyonlarca insan için büyük kazanç kaynağıdır. İnsanlar sadece e-ticaret ile uğraşarak dahi geçimlerini sağlayabilmektedirler. E-ticareti ek kazanç kapısı olarak gören ve bu doğrultuda kullananlar da vardır.

E-ticarette normalde bir işletmesi olan ve ticaretle uğraşan insanların yanı sıra hiçbir ticari işletmeye…

Devamını Oku →

E-Ticaret Sitelerinin Alışverişlerde Tercih Edilme Sebebleri

E-ticaret sitelerinin müşteri sayısı ve finansal hacimleri her geçen gün artıyor. İnternete ve e-ticarete duyulan güven gelişiyor. İnsanların e-ticaret sitelerini bu kadar tercih etmeleri ve alışverişlerini artık bu sanal dükkanlardan yapmalarının bir çok sebebi var. Bu sebeplerden bazıları şunlardır;

  • E-ticaret siteleri insanlara evden…
Devamını Oku →

E-Ticaret Nedir? E-Ticaretin Yararları Nelerdir?

E-ticaret, ticaretin internet ortamına taşınmış halini ifade eder. İnternet çağında yaşadığımız bu dönemde internetin sadece bir iletişim aracı olarak kalması beklenemezdi. Dünyanın her yerine hızla erişim imkanı tanıması internetin ticari olarak da kullanılmasının önünü açtı. Artık insanlar dünyanın dört bir yanındaki ürüne evlerinden çıkmadan erişim sağlayabiliyor.

Devamını Oku →

İnternet Girişimcileri Çok Büyük Avantajlara Sahip

İnternet girişimciliğinin geleneksel anlamdaki girişimciliklerden belli başlı farkları vardır. Bu farklardan en önemlileri; düşük başlangıç sermayesi gereksinimi, düşük işletme giderleri ve geniş pazarlara erişim olanağı sağlamasıdır. İnternet girişimcisi geleneksel girişimciye göre daha az sermayeyle daha hızlı ve fazla kazanç sağlayarak büyüme imkanı elde edebilir.

Devamını Oku →

E-Ticaret Sitenizde Kredi Kartı İle Ödeme İmkanı

E-ticaret paketlerimizde müşterilerinize kredi kartı ile ödeme yapma imkanı sunabilirsiniz. Tüm e-ticaret paketlerimizin 14 banka ile entegrasyonu vardır.

Akbank, Anadolubank, Citibank, Denizbank, Finansbank, Fortis, Garanti, Halkbank, İngbank, İş Bankası, Kuveyttürk, Türk Ekonomi Bankası, Yapıkredi ve Ziraat Bankası kredi kartlarını e-ticaret sitenize kolaylıkla entegre edebilirsiniz.…

Devamını Oku →

E-Ticarette 1 Saniyelik Gecikme Başarısızlığa Götürür

E-ticaret siteleri için en önemli faktör hızlı çalışmalarıdır. Sanal dükkanlardan alışveriş yapan insanlar sitenin hızlı olmasına büyük önem verirler. Yavaş açılan ve yavaş çalışan bir e-ticaret sitesi içeriği ne kadar iyi olsa da ziyaretçiler tarafından tercih edilmez.

Karmaşık ve çok büyük görsel öğeler barındıran…

Devamını Oku →