Başarı Hikayeleri Goblen.com E-Ticarette Yer Almak İçin Bizi Tercih Etti

Goblen.com E-Ticarette Yer Almak İçin Bizi Tercih Etti

1957 yılında ticari hayatına başlayan Bursa İpek Tekstil e-ticaretteki yerini almak için bizi tercih etti. Klasik ticaretin yanında e-ticarette de faaliyet göstermek isteyen Bursa İpek, dikiş malzeme ve aksesuarları, nakış malzemeleri, nakış dergi ve kitapları gibi ürünlerin satışını yapmak için özel bir e-ticaret sitesi talebinde bulundu. 50 yılı aşkın süredir ticarette yer alan fakat e-ticaretin de önemini kavradığından dolayı kendisini bu alanda da var etmek isteyen Bursa İpek Tekstil’e goblen.com e-ticaret sitesini hazırladık.

Özel bir e-ticaret projesi olarak çalıştığımız proje ile Bursa İpek Tekstil’de sanal dükkanını açmış oldu. İnternet sitesinin çalışması için web hosting hizmetine de ihtiyaç duyan goblen.com, bu ihtiyacını da bizden hosting hizmetimizden yararlanarak giderdi ve satış hayatına başladı.

İnternet sitelerinin arama motorları tarafından üst sıralarda gösterilmesi için önemli bir işlem olan Seo hizmetimizden de faydalanan goblen.com, kısa sürede başarılı sonuçlara ulaştı. Seo uzmanlarımız tarafından yapılan optimizasyon çalışmaları neticesinde goblen.com, anahtar kelimelerle Google ana sayfasındaki yerini aldı.

Yeni e-ticaret sitelerinin tanınmasında en önemli reklam yolu olan Google Adwords’ü de kullanan goblen.com’a Google Adwords uzmanlarımız destek sağladı. Profesyonellerin desteğiyle harcanan para boşa gitmedi ve hedeflenen başarıya ulaşıldı.

Özel Tasarım E-Ticaret Sitesini Görmek İçin www.goblen.com Adresini Ziyaret Edebilirsiniz.

 

E-Ticaret Paketlerimizi Görmek İçin Tıklayın.

 

 

11778 kez okundu