WOY Seo Nedir ve Ne İçin Gereklidir?

Seo Nedir ve Ne İçin Gereklidir?

SEO, sitenizin ilgili olduğu kelimelerde çalışmalar yapılarak uygulanan, arama motorlarında ilk sıralara çıkmanızı sağlayan, geleceğin teknolojisinin en düşük bütçeli ama en çok gelirli reklam stratejisidir. 
Bir web sitesiniz varsa ancak istediğiniz kadar ziyaretçi kitlesine ulaşamıyorsanız ve içerikleriniz yetersizse bir SEO çalışmasına ihtiyacınız var demektir. Biz WOY ekibi olarak sizin tüm SEO ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üretiyor ve sizin ekstra verim almanızı sağlıyoruz.

Nedir Bu SEO?
SEO, kelime yapısı olarak "Search Engine Optimization = Arama Motoru Optimizasyonu" demektir. Bu da sitenizin tasarımından içeriklerine kadar tüm kriterlerin arama motorlarına göre düzenlenmesi ve özel içerikler üretilmesi demektir. Dayneks WOY Ekibi, tüm bu işleri gerçekleştirmek için hazırlanan donanımlı kişilerden oluşmaktadır. 

Neden SEO'ya İhtiyacım Var?
SEO çalışmasının başlıca hedefi, web sitenizin arama motorlarında üst sıralarda olmasıdır. Sitenizin üst sıralarda olması demek, firmanızın Türkiye'nin en işlek yerinde herkes tarafından görülmesidir.
SEO çalışması yaptığınız takdirde, masraflarınızın sadece onda biri masrafı karşılığında satışlarınızı ve kar marjlarınızı en yüksek seviyeye çıkartabilirsiniz. Günümüz teknolojisinin tümüyle internete yönelmesi ve alışveriş alışkanlıklarının internet üzerinden olması SEO'nun önemini arttırıyor. 

Reklam Tanıtım Refesans: SEO
SEO'da yanlış bir algı vardır. SEO çalışmaları sadece Arama Motoru Optimizasyonları değildir. Yapılan SEO çalışmaları aslında sizin referanslarınızdır. Böylece belli bir süre sonra bir değere sahip olursunuz. SEO çalışmaları aynı zamanda bir reklam ve tanıtım çalışması niteliğindedir.

Kendi SEO Çalışmamı Yapabilir miyim?
Kendi SEO çalışmanızı yapmanız mümkün. Fakat bununla ilgili tüm bilgiye hâkim olmanız gerekmektedir. İnternet ortamında yer alan online içerikler ile kendi çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Fakat yeterli donanıma sahip değilseniz, çalışmalarınız sadece uğraş olarak kalabilir. Dayneks WOY ekibinden profesyonel destek aldığınızda çalışmalarınızdaki verim maksimuma çıkacaktır. 

WEB SİTENİZ GOOGLE ARAMALARDA GÖRÜNEBİLİR OLSUN İSTERMİSİNİZ ?

Arama Motoru Optimizasyonu ile sektörünüzle ilgili önemli anahtar kelimelerde ve bölgesel aramalarda rakiplerinizin önüne geçmeniz mümkün. Doğru çalışmalar ve hedefli planlamalar sonucunda web sitenizin Google'da kaybolmamasını sağlayabiliriz. Bizi arayarak veya iletişim bilgilerinizi bırakarak ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz.

Size Hemen Yardımcı Olalım

 

TIKLAYIN!

 


SEO Desteği Aldım, Faydası Ne Olacak?
SEO çalışmaları siteye birçok avantaj sağmaktadır. SEO çalışması ile;
Markanızın prestijini ve bilinirliliğini arttırırsınız. Çalışmalar sonrasında kendi kemik kullanıcı grubunuzu oluşturursunuz. 
Reklam çalışmalarınızı büyük oranda desteklersiniz. SEO, verimi en yüksek, reklam yatırımlarının ilk sırasında gelir.

SEO Çalışma Süreci Nasıl İşler?
- Site içi yapılarda SEO analizi gerçekleştirilir. 
- Siteniz için en uygun anahtar kelime tespitleri yapılır.
- Site için farklı sayfalara göre anahtar kelime analizi yapılır.
- Site içi değersiz ve zararlı backlink çalışmaları gerçekleştirilir.
- Site hızının artması sağlanır.
- Sosyal medya hesapları oluşturulur ve uygun teknikler ile yönetilir.
- Sektör analizi yapılır. Hedefler belirlenir.
- Rakip analizi gerçekleştirilir. Stratejiler belirlenir.
- Siteye uygun içerikler oluşturulur ve düzenli olarak girişi sağlanır.

İnternette Başarı İçin Tek Seçenek WOY

Woy web dünyasında en iyisini yapabilmeniz için ihtiyacınız olan her konuda size yardımcı olabilir. Web sitenizi, sosyal medya hesaplarınızı, kampanya stratejilerinizi, reklamlarınızı ve tüm teknik detayları online kazancınızı büyütmek için yönetebiliriz.

Web sitenizin tüm yönetimini devralıyor, Google kurallarına uygun olarak düzenli periyotlarda güncellemeler yapıyoruz. Google Seo, Google Adwords, Sosyal Medya Yönetimi ve ihtiyacınız olan diğer tüm konularda sizlere yardımcı olabiliriz.

 

19993 kez okundu